VW Polo med nyt design og ny teknologi

Oplev den nye Polo til Åbent Hus i den kommende weekend

VW Polo med nyt design og ny teknologi Oplev den nye dynamiske og digitale Polo hos Volkswagen Kalundborg den 2.-3. oktober. Foto: Jens Nielsen

Den nye opdaterede VW Polo er landet og kan opleves hos Volkswagen Kalundborg, der holder Åbent Hus i weekenden den 2.-3. oktober. Volkswagens populære Polo har fået mere karakter og sætter teknologisk ny standard ved blandt andet at tilbyde hightech-udstyr som IQ.light-led-matrix-forlygter og Travel Assist-system.

Polo har siden introduktionen af den første generation tilbage i 1975 excelleret i at tilbyde egenskaber fra de større biler i et mere kompakt format. Det har været en opskrift på succes, og den nye opdaterede Polo fortsætter denne tradition på raffineret vis. Det tidløse og velproportionerede design er blevet skarpere og er inspireret af større Volkswagen-modeller som Tiguan og Arteon. Udstyrsniveauet er løftet til nye højder og omfatter – afhængig af model ­– avancerede teknologier, der normalt har været forbeholdt dyrere og større biler.

Den nye Polo kommer med et nyt modelprogram bestående af fire udstyrsvarianter, henholdsvis Polo, Life, Style og R-Line, og udstyrsniveauet er løftet på alle varianter. Selv indstigningsmodellen til 189.995 kr. er veludstyret. Den byder blandt andet på Digital Cockpit, Lane Assist, fartpilot, App Connect og et multifunktionsrat, hvorfra det er nemt og intuitivt at betjene funktioner i infotainmentsystemet, diverse assistentsystemer eller ændre prioriteringen af viste informationer i Digital Cockpit.

Er ønsket en Polo med sportsappeal både visuelt og køredynamisk, tilbydes den i en R-Line-version med en 115 hk 1,0 TSI-motor og 7-trins DSG-gear. Polo står i R-Line-versionen på smarte 17” Bergamo-aluminiumsfælge, og en R-Line front- og bagkofanger og en tagspoiler giver designet et elegant og sportsligt udtryk. Sportsaffjedring, et elektronisk styret XDS-differentiale og køreprofilindstilling er en del af R-Line-udstyret og løfter Polos dynamiske egenskaber til et nyt niveau.

Den nye Polo ses og prøvekøres hos Volkswagen Kalundborg, der holder Åbent Hus i weekenden den 2.-3. oktober kl. 11-16.

Del