Volkswagen Kalundborg fejrer 75-års jubilæum

Den første Volkswagen i Danmark, en Boble, blev solgt i oktober 1948 og dermed var starten på et stykke succesrigt dansk bilhistorie rullet i gang.

Volkswagen Kalundborg fejrer 75-års jubilæum
Brian Petersen og Rasmus Klarskov præsenterer her de tre attraktive elektriske jubilæumsmodeller ID.3, ID.4 og ID. Buzz. Foto: Jens Nielsen

Det er 75 år siden, at den første Boble blev solgt i Danmark. Siden da er der rullet over 1.000.000 Volkswagen ud på de danske veje. Det fejrer Volkswagen Kalundborg med Åbent Hus den 9. -10. september, hvor man kan opleve attraktive elektriske jubilæumsmodeller.

Den første Volkswagen i Danmark, en Boble, blev solgt i oktober 1948 og dermed var starten på et stykke succesrigt dansk bilhistorie rullet i gang.

75 år er en milepæl for Volkswagen Danmark, og det markeres med lanceringen af en stribe af elektriske tilbud, der rækker fra den kompakte og nyligt faceliftede ID.3 over de dynamiske og elegante ID.4 og ID.5 SUV’er til den charmerende og ekstraordinære rummelige ID. Buzz.  

ID.4 er en af de mest solgte elektriske kompakt-SUV’er på det danske marked, og med introduktionen af den veludstyrede 75 Years Edition har den populære model endnu mere at byde på.

75 Years Edition kommer med Multimediepakke, Assistentpakke og Designpakke uden merpris. Udstyret udgør en samlet værdi på 38.785 kr. og omfatter blandt meget andet Navigation Discover Pro med 10” touchskærm, induktiv opladning af din smartphone, bakkamera, nøglefri betjening, IQ.Light-LED-Matrix-forlygter, 3D LED-baglygter og dynamisk lysassistent.

ID.4 75 Years Edition leveres også i en Pro-version med 204 hk elmotor, 77 kWh-batteri og en rækkevidde på op til 525 km.

ID.-familiens GTX-topmodeller giver køreoplevelsen en ekstra dimension takket være to elmotorer med en samlet ydelse op til 299 hk og et firehjulstræk, der giver ekstra vejgreb og performance under alle forhold. GTX-versionerne af ID.4 og ID.5 tilbydes også i en attraktiv 75 Years Edition-version.

De kommer begge – uden merpris – med Multimediepakke og Assistentpakke samt interiørpakken Top-Sport, der byder på 12-vejs elektrisk indstillelige Ergo-Active-forsæder med massage- og memoryfunktion. Så kan man sidde sublimt i en ID.4 GTX eller ID.5 GTX og nyde ekstraudstyr for en samlet værdi af 72.985 kr. (med afgift), uden at det har kostet ekstra.

ID. Buzz har charmeret verdenen med sit ikoniske design, udsøgte kørekomfort, fleksibilitet og fantastiske rummelighed. Som en fornem eksponent for en elegant fusion af fortid og fremtid er det oplagt, at ID. Buzz også tilbydes i en attraktiv 75 Years Edition-kampagnemodel. ID. Buzz Life og ID. Buzz Style kommer nu med anhængertræk og metallak uden merpris, hvilket har en samlet værdi af 25.000 kr.

Den nye ID.3 tilbydes også i en 75 Years Edition, der uden merpris kommer med en Assistentpakke (værdi: 10.995 kr.) indeholdende udstyr som bakkamera, nøglefri betjening, tyverialarm, Pre-Crash og Intelligent Park Assist.

De mange attraktive, elektriske jubilæumsmodeller kan opleves hos Volkswagen Kalundborg, Slagelsevej 114, der holder Åbent Hus i weekenden den 9. – 10. september kl. 11.-16.

Del