Voldsomt færdselsuheld tirsdag morgen

Voldsomt færdselsuheld tirsdag morgen Politiet har spærret Kalundborgvej i begge retninger mellem Højsted og Snertinge. Det skyldes et større færdselsuheld nær Føllenslev, hvor en lastbil og to personbiler er involveret. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Tidlig tirsdag morgen er der sket et voldsomt færdselsuheld på Kalundborgvej, Rute 155, ved Føllenslev hvor to personbiler og en lastbil er involveret.

Politiet har spærret Kalundborgvej i begge retninger mellem Højsted og Snertinge. Det skyldes et større færdselsuheld nær Føllenslev, hvor en lastbil og to personbiler er involveret. 

Der er både politi, en redningshelikopter og flere ambulancer på stedet, og Midt- og Vestsjællands Politi oplyser til TV2 Øst, at der også er tilkaldt en bilinspektør, som tilkaldes ved tilfælde, hvor der kan være alvorlig personskade, og hvor der derfor skal laves en undersøgelse af, hvad der har været årsag til uheldet. 

Alarmcentralen modtog meldingen klokken 06.39 tirsdag morgen.

Politiet oplyser, at det er to biler, der først er kørt sammen, og lidt efter kommer der en lastbil, som også bliver involveret i sammenstødet.

Politiet oplyser, at strækningen ved Kalundborgvej, der også hedder rute 155, samt Gunhøjvej, der er en sidevej til Kalundborgvej, vil være spærret et godt stykke tid endnu, mens redningsarbejdet er i gang.  

Del