Voldsom brand i sommerhus

Vestsjællands Brandvæsen blev kaldt til sommerhusbrand fredag morgen

Voldsom brand i sommerhus
Vestsjællands Brandvæsen fik assistance fra Slagelse Brand og Redning til slukningsopgaven. Foto: Skadestedsfotograf.dk – Aleksander Juel Dahl

Af Jens Nielsen

Et udhus og en carport blev flammernes bytte da brandvæsenet tidlig fredag morgen blev kaldt til brand i et sommerhus. Det lykkedes at redde selve sommerhuset.

Gørlevafdelingen under Vestsjællands Brandvæsen blev fredag morgen kl. 07.57 kaldt til brand i et sommerhus på Klintevænget i Drøsselbjerg, på det yderste af kommunegrænsen.

Flammerne havde godt fat i et udhus og en carport, som var bygget sammen med sommerhuset, da brandfolkene kom frem og indsatsen gik derfor i første omgang ud på, at få standset branden inden den bredte sig til selve sommerhuset.

-Vi fik stoppet branden inden den nåede at sprede sig til selve sommerhuset hvor der er lidt vand og sodskade, men der er allerede sat et skadeservicefirma på opgaven. Vi var oppe på taget og har pillet nogle tegl af for at være sikker på, at branden ikke løb oppe under taget, fortæller Morten Hansen, indsatsleder hos Vestsjællands Brandvæsen.

Udhus og carport er udbrændt.

Vestsjællands Brandvæsen fik assistance til slukningsarbejdet fra et slukningstog fra Slagelse Brand og Redning.

Hvad årsagen til branden er, skal politiet teknikere nu finde ud af

Del