VM fodbold på storskærm

Tilladelsen er givet, og allerede i morgen er der fodbold på storskærmen i havneparken.

VM fodbold på storskærm
Tirsdag vises der VM i fodbold i Kalundborg Havnepark. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Nu har en borger taget sagen i egen hånd, og har kontaktet kommunen - og hvem der nu ellers skal kontaktes i forbindelse med, at opnå tilladelse til, at vise VM fodbold på storskærm i havneparken. Tilladelsen har han nu fået, og allerede i morgen er der fodbold på storskærmen i havneparken.

Claus Topp er træt af, at skærmen i havneparken bare viser reklamer og længe ikke har været brugt til andet. Derfor kontaktede han Kalundborg Kommune, politiet, DR og TV2 for at høre, om der kunne gives tilladelse til, at man viser VM fodbold i Kalundborg Havnepark. Alle har sagt ja, det eneste han endnu ikke ved er, om TV2 giver tilladelse til, at vise kampen på lørdag, men han arbejder fortsat på det.

”Jeg har fået tilladelse fra dem alle til kampen i morgen og næste onsdag. DR har også givet tilladelse til lørdagskampen, men mangler endnu at høre fra TV2 mht. lige den kamp, men jeg regner da med at høre noget inden for de næste par dage,” fortæller Claus Topp.

Han fortæller endvidere, at havnegrillen vil køre en fodbold-menu, og at Café Costa ligeledes vil lave noget, i forbindelse med, at der bliver vist fodbold i havneparken.

”Café Costa holder åben som vi plejer - indtil kl.17 - så alle kan kom forbi og købe en varm kakao eller en new zealandske pie - eller måske en øl fra eller to,” står der på Café Costas Facebookside.

På med hue, vanter og klaphat

Planen er, at storskærmen bliver tændt til i morgen, tirsdag, og så kan folk komme forbi, når de har lyst og selv medbringe, hvad de vil af tæpper, huer, vanter, stole osv. Men vigtigst - din gejst til at støtte Danmark i dette års VM.

”Jeg har intet salg i noget, jeg vil bare gerne have fodbold på storskærm, så der sker lidt og den bliver brugt til andet end reklamer,” fortæller Claus Topp, og fortsætter: ”Måske kommer der slet ikke nogen, men nu hænger skærmen der, så kan vi lige så godt prøve, om der skulle være nogen, der synes, at det kunne være hyggeligt at se noget gratis fodbold på storskærm i havneparken selv om, at det er koldt.”

Tirsdag vises kampen kl. 14, og storskærmen vil altså være tændt da. Se evt. Kalundborg Havneparks Facebookside for mere information.

Del