Virksomheder hyldet til stort Award Show

Målet med Award Showet var at sætte fokus på det lokale erhvervsliv, som hver dag løfter lokalområdet.

Virksomheder hyldet til stort Award Show De fem virksomheder, der fik en pris til fredagens Award Show, var: Kalundborg Havn, Labcut, Malmos A/S, Dyrehøj Vingaard og Multi-Tech. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborgegnens Erhvervsråd havde fredag aften inviteret til et stort og flot Award Show på Den Gamle Sukkerfabrik i Gørlev, hvor fem virksomheder blev hyldet med hver deres pris.

Fem virksomheder fra Kalundborgegnen blev fredag aften hædret og hyldet til et stort og flot anlagt Award Show på Den Gamle Sukkerfabrik i Gørlev, arrangeret af Kalundborgegnens Erhvervsråd.

Målet med Award Showet var at sætte fokus på det lokale erhvervsliv, som hver dag løfter lokalområdet.

230 erhvervsfolk deltog i det flotte show, der blev styret af Jens Lerager, erhvervschef i Kalundborgegnens Erhvervsråd, og Brian Sønder Andersen, indehaver af Kino Den Blå Engel.

Fem erhvervspriser

Erhvervsprisen ’Radiomasten’ fra Kalundborgegnens Erhvervsråd/Destination Sjælland, gik til Dyrehøj Vingaard. De øvrige nominerede var Istidsruten og Kalundborg Rocker.

’Iværksætterprisen’ fra Beierholm gik til LabCut ved Oliver og Tommy Kondrup. Øvrige nominerede var Fermhub Zealand ApS og Østergaard Event.

’Uddannelsesprisen’, som Novo Nordisk uddelte, gik til Multi-Tech. Øvrige nominerede var Bagger Låse & Alarm A/S og Skandi-Bo.

’Miljø- og klimaprisen – Den grønne’ fra Kalundborg Forsyning, gik til Malmos A/S. Her var Fermhub Zealand ApS og Mejnerts Mølle A/S også nomineret.

Den sidste af de gem priser, ’Årets virksomhed’, som Danske Bank stod bag, gik til Kalundborg Havn. Til den pris var også Electricom A/S og JK A/S nomineret.

Efter det flotte Award Show var der festmiddag i et stort opstillet telt med mad og drikke fra lokale firmaer skabt af lokale råvarer.

Følg med på TV-Kalundborg de næste dage hvor de enkelte prisvindere bliver præsenteret.

Del