Virksomhed støtter nyt lokalt gavekort

Lokal virksomhed støtter op om nyt initiativ, og bruger kr. 300.000,- på lokalt gavekort.

Virksomhed støtter nyt lokalt gavekort Morten Poulsen, fabriksdirektør (tv), Ejner Brühl Andersen, der er HR Business Partner, National Oilwell Varco Denmark og tillidsmand Tom Christensen. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Fredag formiddag overrakte Gitte Nielsen fra Kvickly 250 gavekort á kr. 1.200,- til National Oilwell Varco Denmark I/S, der har købt gavekortene til virksomhedens medarbejdere, som tak for indsatsen under COVID-19.

Handelsstandsforeningen Vores Kalundborg har tilføjet endnu et gavekort til handlen. Det drejer sig om et gavekort til oplevelser, og det har den lokale virksomhed National Oilwell Varco Denmark I/S taget til sig, og har netop investeret kr. 300.000,- på gavekort til lokale oplevelser til virksomhedens medarbejdere, som tak for en stor indsats under COVID-19.

Bidrager gerne til lokalsamfundet

Gavekortet er lavet i forbindelse med den nye lov, der er vedtaget i forbindelse med COVID-19, der gør arbejdsgiverbetalte gavekort på max. 1.200 kr. til oplevelser skattefrie. Dette initiativ er netop sat i værk for at bidrage økonomisk og lokalt til nogle af de brancher, der har været i knæ grundet COVID-19.

Corona ramte hele verden, hele Danmark, Kalundborg og deraf også National Oilwell Varco, men vi har ikke været hårdt ramt, som mange andre virksomheder i Kalundborg Kommune desværre har. Men vi vil gerne sende en meget stor tak til alle medarbejderne. De har overholdt restriktioner, fastholdt produktionen, og vi har ikke haft Corona inden for dørene. Sygefraværet ligget lavt, og medarbejderne har hjulpet os gennem en svær tid. Det er derfor en stor glæde for os, at hjælpe lokalsamfundet, der har været mere ramt, end vi har,” fortæller Ejner Brühl Andersen, der er HR Business Partner, National Oilwell Varco Denmark I/S

Håber, at flere vil benytte sig af gavekortet

Citychef Svend-Erik Kristensen fra Vores Kalundborg fortæller, at gavekortet, der er et helt nyt oplevelseskort til lokale virksomheder, af tekniske årsager kun kan købes i Kvickly, som i forvejen forhandler Vores Kalundborg gavekortet.

”Der er foreløbig 13 tilsluttet det nye oplevelsesgavekort. Herunder restauranter, caféer, biograf, butikker, og hotel. Vi forhandler ydermere med flere store partnere i vores kommune. Men lige nu er vi bare rigtig glade for, at National Oilwell Varco støtter op om initiativet, og dermed støtter lokalt, og vi håber selvfølgelig, at flere virksomheder vil gøre det samme,” siger han.

Gavekortet fungerer på samme måde, som det andet gavekort fra Vores Kalundborg. Man trækker saldoen fra beløbet på kortet, når man bruger penge fra det, og ligesom det andet gavekort, kan man bagpå tjekke QR koden for at se saldoen.

Del