Vinterens hyggestunder med gode bøger

Liselotte Wiemer har igen i år læst sig igennem sæsonens bøger, og præsenterer de bedste fra bunken.

Vinterens hyggestunder med gode bøger
Liselotte Wiemer fortæller om årets bøger.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Mangler man inspiration til vinterens hyggestunder med gode bøger, er det måske en idé at smutte forbi Kalundborg Bibliotekers arrangement med Liselotte Wiemer den 30. november.

Kalundborg Biblioteker glæder sig til, at byde velkommen til en aften i selskab med Liselotte Wiemer. Liselotte Wiemer har igen i år læst sig igennem sæsonens bøger, og præsenterer de bedste fra bunken onsdag den 30. november.

Liselotte Wiemer er cand.mag. i dansk, har læst teologi og filosofi og arbejder i dag som sognepræst. Hun har i mange år været litteraturanmelder ved flere dagblade, senest Weekendavisen. Liselotte Wiemer, der er en levende, vidende og inspirerende fortæller, tager gæsterne med på en rejse gennem dansk og nordisk skønlitteratur lige her og nu. Hvad er det seneste års vigtigste udgivelser? Er der tendenser og forfattere, vi skal lægge særligt mærke til, og hvad skal vi ønske os i julegave?

Arrangementet foregår i Kalundborg Hallernes restaurant den 30. november kl. 19 - 21. Alle kan deltage såfremt, at de har købt en billet. Er du ikke allerede medlem af Kalundborg Bibliotekers Biblioteksklub, kan man let og helt gratis melde sig ind via: www.kalundborgbib.dk/klub

Del