Vinterbadere får helt ny badebro

Med Badebrosprojektet håber vinterbaderne at kunne tiltrække flere til at bade og bidrage til det lokale fællesskab.

Vinterbadere får helt ny badebro
Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Reersø Vinterbadere har fået støtte til at opføre en helt ny badebro med kajakbro på Reersø Nordstranden.

Reersø Vinterbadere har fået 120.900 kr. i støtte fra Nordea-fondens fokusområde ’Liv i det lokale’ til opførelse af en ny badebro, der vil bidrage til at skabe mere aktivitet i lokalområdet. Udover støtten fra Nordea Fonden har Kalundborg Kommunes Landdistriktsudvalg støttet med 115.000 kr. Reersø Vinterbadere har indtjent det resterende beløb til opførelsen af badebroen ved salg af morgenbrød fra Cafe Vilhelm. Brødet som blev solgt, var fra Andersens Bakery, som led i at stoppe madspild

Med støtten fra Kalundborg Kommune og Nordea-fonden kan Reersø Vinterbadere nu igangsætte opførelsen af badebroen, der har været på tegnebrættet siden november 2021.

Den nye badebro indvies den 1. september fra kl. 15.

Formand for Reersø Vinterbadere Lise Anhøj glæder sig:

”At det bliver mere sikkert og attraktivt at bade fra Reersø Nordstrand, Reersø Vinterbadere har stor glæde af at bade hele året, specielt om vinteren, hvor det at gå i meget koldt vand gør noget rigtig godt for kroppen og humøret, som en af vores medlemmer siger stort set hver dag, det er den bedste start på dagen at få et dejligt hav bad, man bliver så glad. Vi vil lige ledes glæde os til at der bliver mulighed for at kajakfolket kan benytte kajakbroen. At mødes ved stranden og bade skaber fællesskab og glæde. Så vi håber at der er rigtig mange som vil benytte den nye badebro.”

Med Badebrosprojektet håber Reersø Vinterbadere at kunne tiltrække flere til at bade og bidrage til det lokale fællesskab.

Del