Vinder 5 mio. kr. i lotto

En af de heldige som har vundet hele 5 mio. kr. er fra Vestsjælland og vedkommende har købt sin kupon online, oplyser Danske Spil

Vinder 5 mio. kr. i lotto
Foto: Danske Spil

Af Jens Nielsen

Lørdagens Lotto trækning gjorde fire danskere til millionærer. Millionerne fordeler sig over Vestsjælland, Nordjylland og Fyn.

Fire ualmindeligt heldige danskere vågnede søndag morgen op som nybagte millionærer To af vinderne deler førstepræmien på 10 millioner kroner ligeligt imellem sig, og de andre to får sig en rund million hver. Ikke en dårlig høst for en lørdag aften i november.

En af de heldige som har vundet hele 5 mio. kr. er fra Vestsjælland og vedkommende har købt sin kupon online, oplyser Danske Spil

Den anden heldige vinder af 5 mio. kr. kommer fra Store Heddinge.

- Det er en fornøjelse at dele gevinster ud til glade danskere, og vi bliver i Danske Spil glade hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier. Også selvom det sker hver evig eneste uge. Når man vinder et stort beløb hos os, står vores særlige rådgivere klar til at sikre, at man får en god start på det nye kapitel i tilværelsen som millionær – eller mangemillionær, siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil, som står bag Lotto.

Fire spritnye millionærer

De to vindere af førstepræmiepuljen er dog ikke de eneste, der runder weekenden af med en ordentlig pose penge til at forsøde tilværelsen med.

For som sædvanligt blev der også udtrukket to millionærer ved ekstratrækningen Millionærchancen. Hver uge findes to millionærer ved lodtrækning blandt samtlige af ugens spillede rækker – uanset om der er gevinst på rækken. Og aftenens to vindere af Millionærchancen har været hhv. en tur forbi en af Danske Spils forhandlere og en tur på mobilen.

Den ene, nye millionær har således købt sin kupon i Kvickly Aars. Den anden vinder af 1 million kroner har købt kuponen via mobil og er fra Odense.

Del