Vildt Aften med de bedste råvarer

Så kom med til en forrygende aften, hvor vildt kommer til at spille hovedrollen.

Vildt Aften med de bedste råvarer
Tina Thrysøe, indehaver af Café Dyrehøj på Røsnæs, inviterer til vildt aften. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Café Dyrehøj på Dyrehøj Vingård på Røsnæs inviterer til Vildt Aften med de bedste råvarer.

Lørdag d. 5. november kl. 18 er der vildt på menuen, når Cafe Dyrehøj inviterer til Vildt Aften som starter med snacks og derefter serveres en fire retters menu, hvor der er mulighed for at købe en vinmenu som passer til de forskellige vildt retter.

”Det bliver en aften med de bedste råvarer og hvor der er kælet for detaljerne,” fortæller Tina Thrysøe, indehaver af Café Dyrehøj.

Vildt-kød smager vildt godt!

Vildt menuen består af først en snack, duekroket med mayo, derefter serveres en forret, anderilette med marineret kål, citrusfrugter og svampeemulsion.

Mellemretten består af rådyr carpaccio med sprøde osteflager, peberrodsmayo, syltede hokkaido og urter.

Hovedretten består af langtidsurter tilberedt fasan med rosmarinsauce, pommes kroket med syltede svampe og smørstegte kantareller, og endelig serveres en dessert med en variation af kraftig chokolade, skovbær, cognac is, hvid chokolade jord og timian.

Så kom med til en forrygende aften, hvor vildt kommer til at spille hovedrollen.

Bestil bord og se mere på Facebook-siden for Café Dyrehøj, klik her

Del