Vild biljagt endte i blindgyde

De to personer i bilen havde ikke lyst til at tale med politiet og det blev starten på en længere eftersættelse rundt i Kalundborg inden biljagten endte i en blindgyde bag Meny på Nørre Alle.

Vild biljagt endte i blindgyde
Den lange biljagt endte i en blindgyde bag Meny supermarkedet på Nørre Alle i Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

En vild biljagt mandag aften endte i en blindgyde bag Meny på Nørre Alle. Bilen var stjålet, havde forkerte nummerplader, føreren af bilen var frakendt kørekortet og han blev sigtet for kørsel i narkopåvirket tilstand. Der kommer formentligt også en sigtelse for vanvidskørsel.

Mandag aften omkring kl. 20 spottede en af politiets civile patruljer en sort Audi med nummerplader som var afmeldt og i øvrigt ikke passede til den pågældende bil.

De to personer i bilen havde dog ikke lyst til at tale med politiet og det blev starten på en længere eftersættelse rundt i Kalundborg inden biljagten endte i en blindgyde bag Meny på Nørre Alle.

”Inden bilen stoppede i blindgyden, sprang de to mænd ud af bilen og forsøgte af stikke af fra politiet, den ene blev fundet bag nogle containere hvor han gemte sig mens den anden blev løbet op af betjentene og anholdt,” fortæller Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi.

Bilen fortsatte ind i nogle plastickasser og kundevogne inden den stoppede.

De to mænd, en 25-årig mand og en 30-årig mand, begge fra lokalområdet, er kendt af politiet i forvejen.

Den 25-årige som kørte bilen blev sigtet for narkokørsel, for kørsel i en stjålet bil med falske nummerplader og for kørsel uden kørekort. Det var i forvejen frakendt. Endvidere kan den 25-årige nok også se frem til en sigtelse for vanvidskørsel efter at have overhalet højre om og kørt med hastigheder langt over det tilladte.

”I bilen fandt politiet flere jerrycans, slanger og pumper, så nu skal det undersøges om de også kan mistænkes for at stjæle brændstof,” fortæller Martin Bjerregaard.

I biljagten deltog en af politiets almindelige patruljer, to civile politibiler og en hundepatrulje.

Begge mænd er løsladt efter afhøring, men kan se frem til en hilsen fra politiet senere.

Del