Vil flytte borde og stole gratis til seniorfesten

Efter at TV-Kalundborg skrev om den økonomiske situation for seniorfesten er det væltet ind med tilkendegivelser til Niels-Erik Sørensen om både penge og hjælp.

Vil flytte borde og stole gratis til seniorfesten
Jens Ole Jensen fra Kalundborg Flytteforretning tilbyder at flytte borde og stole kvit og frit i 2024. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Den årlige seniorfest for det ældre publikum har i år været udfordret af store udgifter til flytning af borde og stole, men nu kommer der en hjælpende hånd – og flyttevogn – fra Kalundborg Flytteforretning, som i 2024 tilbyder transporten kvit og frit.

Til næste år er det 14. gang at H.F.Vestsjællands Venner arrangerer seniorfest for det ældre publikum, men festen var tæt på at blive aflyst grundet store udgifter til leje af Hvidebækhallen og flytning af borde og stole.

Borde og stole skal nemlig hentes i Gørlevhallen, en opgave som Kalundborg Kommune i år bestilte hos Kalundborg Flytteforretning til en pris på 16.000 kr. incl. moms, og sendte regningen videre til H.F. Vestsjællands Venner. Det er en højere pris end H.F. Vestsjællands Venner tidligere har betalt og det gør det svært at få økonomien til at hænge sammen på seniorfesten oplyser Niels-Erik Sørensen, formand for H.F.Vestsjællands Venner.

”Prisen kan ikke være ret meget anderledes, priserne er steget på bl.a. diesel og vi bruger rigtigt mange timer for at flytte de mange borde og stole både frem og tilbage fra Gørlevhallen og til Hvidebækhallen, to læs hver vej,” fortæller Jens Ole Jensen, indehaver af Kalundborg Flytteforretning.

Efter at TV-Kalundborg skrev om den økonomiske situation for seniorfesten er det væltet ind med tilkendegivelser til Niels-Erik Sørensen om både penge og hjælp.

”Jeg har aldrig oplevet noget lignende, det er helt vildt med beskeder jeg har fået om hvor kede af det folk ville blive hvis festen blev aflyst, flere har tilbudt penge og der er også kommet et tilbud fra en chauffør som kunne låne en lastbil med en stor trailer og som tilbød at hente stole og borde, det er rørende og det giver mod på at fortsætte,” fortæller Niels-Erik Sørensen.

Der er også kommet et flot tilbud fra Kalundborg Flytteforretning, som tilbyder at flytte stole og borde helt gratis i forbindelse med seniorfesten i 2024.

”Jeg har snakket med Niels-Erik og jeg har tilbudt at flytte borde og stole kvit og frit til næste år, det vil jeg gerne støtte med, det ville være ærgerligt hvis seniorfesten skulle aflyses, der er mange ældre som ser frem til den fest, det vil vi gerne støtte op om,” fortæller Jens Ole Jensen, og det har fået det helt store smil frem hos Niels-Erik Sørensen.

Bestyrelsen i H.F.Vestsjællands Venner har besluttet at fortsætte en gang mere og det bliver torsdag d. 8. februar 2024 og stadigvæk i Hvidebækhallen. Billetterne bliver sat til salg 1. november.

Del