Vil du sælge din gammel cykel til et rigtig godt formål?

Hvis du har en gammel, men brugbar og funktionel cykel, og hvis du vil hjælpe de unge studerende, så mød op på Klostertorvet onsdag den 31. august mellem kl. 15 og 16.

Vil du sælge din gammel cykel til et rigtig godt formål? Foto: Colourbox

Af Jens Nielsen

De nye studerende som kommer til Kalundborg, mangler en cykel, nu har du mulighed for at møde de studerende og få solgt den cykel du måske alligevel ikke bruger.

Til september kommer endnu en flok friske unge studerende til Kalundborg. De skal tage en videregående uddannelse på Professionshøjskolen Absalon, og de får derfor brug for en cykel. En del af dem kommer fra udlandet og har derfor ingen cykel med.

Hvis du har en gammel, men brugbar og funktionel cykel, og hvis du vil hjælpe de unge mennesker og personalet på Absalon, så mød op på Klostertorvet (ved Biblioteket i Kalundborg) onsdag den 31. august mellem kl. 15 og 16.

Her vil Absalon så invitere de nye studerende forbi, og forhåbentlig vil jeres gamle cykler finde nye ejere.

Det er dog vigtigt, at det er forholdsvis billige men funktionelle cykler, da de studerende ofte ikke har mange penge på lommen.

Pris + - 400 kr. anbefales, oplyser Absalon.

”Både Kalundborg Cykle Club og TGU Cykling stiller med repræsentanter på Klostertorvet som vil hjælpe de studerende til at få valgt den rigtige cykel til den rigtige pris,” fortæller Kirsten Hauge fra Professionshøjskolen Absalon.

Der kommer i alt 40 internationale studerende til Kalundborg som skal studere på Professionshøjskolen Absalon, mange fra Spanien men også studerende fra Argentina, USA og Ukraine oplyser Kirsten Hauge.

Del