Vil du prøvekøre den mest luksuriøse Skoda nogensinde?

Vil du prøvekøre den mest luksuriøse Skoda nogensinde? Nu tager Skodas nye elektriske topmodel på roadtrip igen, men denne gang kan det blive med dig bag rattet. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Enyaq Coupé RS iV er ikke alene Skodas helt nye elbil. Sportsbilen er også Skodas nye topmodel. Nu kan du opleve den hos Hansen Biler i Kalundborg.

Den helt nye Enyaq Coupé RS iV var rundt i Danmark under Tour de France, hvor den kunne opleves i start- og målbyerne. Nu tager Skodas nye elektriske topmodel på roadtrip igen, men denne gang kan det blive med dig bag rattet.

Enyaq Coupé RS iV er nemlig en helt særlig elbil. Ikke alene har den et kraftfuldt coupédesign, firehjulstræk, op til 299 hk, op til 1.400 kg anhænger vægt, op til 521 km rækkevidde (WLTP) og 570/1.610 liter bagagerum.

Den eldrevne sportsbil har også en kavalkade af sikkerheds- og komfortudstyr, der omfatter bl.a. panoramaglastag, Fuld LED-matrix-forlygter, kølergrill med LED-lys (Crystal Face), varmepumpe, 20" Taurus-alufælge, 13" infotainmentdisplay og interiørtemaet Design Selection RS Lounge med paneler i kulfiber-look og sportssæder og instrumentbord beklædt med Suedia-mikrofiber.

Fra d. 28. september til den 30. september i tidsrummet 09:00 – 17:00 vil der være mulighed for at se og prøve den nye Enyaq Coupé RS iV hos Hansen Biler på Slagelsevej i Kalundborg, som er en af de udvalgte Skoda forhandlere som får mulighed for at vise den nye Skoda Enyaq Coupé RS iV frem for sine kunder.

 

Del