Vil danne byens børn og unge til fornuftige mennesker

Et solidt fritidstilbud med en bred vifte af aktiviteter til børn og unge

Vil danne byens børn og unge til fornuftige mennesker Der var bl.a. mulighed for at bage pandekager over bål hos Hvidebækspejderne, der søndag havde inviteret til Åbent Hus. Foto: Jens Nielsen

Tekst og foto af Jens Nielsen

Hvidebækspejderne arbejder bl.a. for øget synlighed i byen og et stærkere fællesskab så de kan fortsætte med at tilbyde et solidt fritidstilbud med en bred vifte af aktiviteter til børn og unge. Søndag havde de inviteret til Åbent Hus.

Med perfekt vejr til spejder aktiviteter tog mange imod Hvidebækspejdernes Åbent Hus invitation søndag, hvor spejderne fik præsenteret de mange muligheder for et spændende spejderliv.

Arrangementet var samtidig en markering af Hvidebækspejdernes 40-års jubilæum, og der blev budt på både hjemmebagte muffins, grillpølser, pandekager over bål og snobrød i hele tre farver.

”Vi har en gruppe meget dedikerede ledere som hver uge knokler for at unge har et indholdsrigt og varieret fritidstilbud,” fortæller Daniel Badeby, formand for Hvidebækspejderne, og fortsætter,

”Hos Hvidebækspejderne ser vi ind i fremtiden med godt mod og med en masse ambitioner om, at vi fremover skal være en aktiv del af vores lokalsamfund, hvor vi er med til at danne byens børn og unge til fornuftige mennesker.”

Hvidebækspejderne tilbyder fællesskab, oplevelser, samarbejde og det at tage hensyn til hinanden, men også mad over bål.

Hvidebæk Spejderne er en del af Det Danske Spejderkorps (de blå spejdere) og alle børn og unge mellem 2 og 23 år har mulighed for at gå til spejder, herefter er der mulighed for at blive hjælper eller leder.

Læs mere om Hvidebækspejderne, klik her

Del