Videohilsen fra landsholdslejren til 100-års jubilar

”Der er meget at glæde sig over lige nu, vi er rykket op i Sjællandsserien og der er kommet helt styr på økonomien efter at klubben gik konkurs tilbage da vi spillede i 2. division."

Videohilsen fra landsholdslejren til 100-års jubilar
Formand for SBI, Henrik Nielsen modtog donationen fra Old SBI som blev overrakt af 95-årige Elvig Jensen og støtteforeningens formand Steen Jensen. Foto: Jens Nielsen

Benno Thers Gøttsche er nu flyttet fra byen og er fysioterapeut for fodboldlandsholdet og i øjeblikket i Tyskland klar til EM i fodbold. Han sendte en videohilsen til 100-års jubilaren.

Af Jens Nielsen

Svebølle Boldklub og Idrætsforening (SBI) fik flere flotte donationer da klubbens 100-års jubilæum blev fejret onsdag, men der var også en hilsen fra landsholdslejren i Tyskland.

Det er 100 år siden, at Svebølle Boldklub og Idrætsforening (SBI) blev stiftet. 100 år med både opture og nedture, og lige nu er der optur, førsteholdet i fodbold er lige rykket op i Sjællandsserien efter weekendens kamp.

”Der er meget at glæde sig over lige nu, vi er rykket op i Sjællandsserien og der er kommet helt styr på økonomien efter at klubben gik konkurs tilbage da vi spillede i 2. division,” fortæller Henrik Nielsen, formand for SBI.

Støtteforeningen Old SBI har også fået styr på økonomien, så meget, at de kunne overdrage klubben en donation på hele 200.000 kr. Med til overdragelsen var 95-årige Elvig Jensen, som stiftede Old SBI for mange år siden.

Adm. direktør i Johs. Rasmussen, Svebølle (JR), Klaus W. Rasmussen, var også blandt dagens gratulanter, han havde en donation med fra det lokale vognmandsfirma på 50.000 kr.

Svebølle Boldklub og Idrætsforening havde ønsket sig penge til 100-års jubilæet, penge som skal bruges til at finansiere de nye lysmaster, der skal opsættes ved kunstgræsbanen. Kalundborg Kommune har bevilliget godt en halv million kroner til lysanlægget, og resten, også omkring en halv million kroner, skal SBI selv betale.

En hilsen fra landsholdslejren

En af de mange som gennem årene har slidt fodboldstøvlerne på banerne i Svebølle, er Benno Thers Gøttsche. Han er nu flyttet fra byen og er fysioterapeut for fodboldlandsholdet og i øjeblikket i Tyskland klar til EM i fodbold.

Han havde derfor ikke mulighed for at være med til dagens reception og havde derfor sendt en videohilsen, som blev afspillet på storskærmen i klubhuset.

Idrætsforening fejrer 100-års jubilæum

Del