Video: ”Uden jer havde det været totalt umuligt”

Fredag aften blev der sagt tak for hjælpen med en fest for de frivillige, der blev afholdt på Kontoret i Kalundborg.

Af Jens Nielsen

Fredag aften blev de mange frivillige som hjalp til under Royal Run takket for indsatsen med god mad og musik på Kontoret. Der var også en stor tak til formand for 5 Tårns Motion, Erik Johnsen.

Royal Run i Kalundborg blev en kæmpe succes, det er alle vist enige om. Det kan man bl.a. takke de mange frivillige for. 5 Tårns Motion stod for selve afviklingen af de tre løberuter, One mil, 5 km., og 10 km. og klubben havde 238 frivillige i gang på dagen.

De mange frivillige blev fundet blandt klubbens egne medlemmer og deres familie og venner. Flere havde taget turen fra Jylland for at være frivillig til Royal Run i Kalundborg.

Fredag aften blev der så sagt tak for hjælpen med en fest for de frivillige, der blev afholdt på Kontoret i Kalundborg.

Her var der pyntet flot op i Royal Run farver, der var mad fra Kvickly og musikken var lagt i hænderne på Emil Bendixen.

”Uden jer havde det været totalt umuligt at gennemføre Royal Run,” sagde Jesper Bundgaard, næstformand i 5 Tårns Motion, til de omkring 150 frivillige, der havde taget imod invitationen fredag aften.

Tak til formanden

Til festen på Kontoret var der også en kæmpe tak til formand for 5 Tårns Motion, Erik Johnsen, som har trukket et stort læs i forbindelse med afviklingen af Royal Run i Kalundborg.

I mange måneder måtte han gå med hemmeligheden om, at Royal Run kom til Kalundborg og han var sikker på, at det var en opgave som 5 Tårns Motion kunne magte, og det fik han helt ret i.

Det store arbejde har bl.a. betydet mange telefonopkald dagligt og et par dage efter selve afviklingen 2. pinsedag troede Erik Johnsen, at telefonen var gået i stykker, for der var ingen som ringede.

Til stående klapsalver fra de mange frivillige fik Erik Johnsen overrakt en stor kurv som tak for det store arbejde.

Del