Video: ’Spild gerne tiden – men spild den med mening’

"Hvad end i nu vælger at gøre, så skal i huske at vælge med hjertet. Høje karakterer er nødvendigvis ikke vejen til et godt job og en god fremtid."

Tekst, foto og video af Jens Nielsen

Studenterne fra Allikelund Gymnasium i Kalundborg blev sendt ud i sommerlandet lørdag over middag i højt humør, efter at de havde fået deres eksamensbeviser.

De 40 studenter fra Allikelund Gymnasium i Kalundborg var lørdag formiddag samlet, hvor rektor Karen Marie Bach Christensen holdt tale for elever og forældre og uddelte eksamensbeviser.

En tale som bl.a. handlede om corona, at tro på sig selv og træffe det rigtige valg.

”I har haft en gymnasietid hvor en pandemi har huseret og jeg synes i har klaret det rigtigt godt. Tænk på alt den sprit som blev brugt i den periode. Sprit, som I måske hellere ville have set, brugt i flotte glas med paraplyer,” sagde Karen Marie Bach Christensen, og fortsatte,

”I skal tro på jer selv. I skal bruge jeres gaver, og få det allerbedste ud af mulighederne i har, så vil I være med til at gøre verden til et bedre sted.

Hvad end i nu vælger at gøre, så skal i huske at vælge med hjertet. Høje karakterer er nødvendigvis ikke vejen til et godt job og en god fremtid. Men det er det rigtige valg derimod. Spild gerne tiden, men spild den med mening.”

Efter gruppebilleder og pyntning af studenterbilen, var de glade studenter klar til køreturen rundt til de mange hold forældre, og kl.13 begav studenterne sig så ud i sommerlandet. Turen startede med en tur gennem Kordilgade, hvor flag alleen var sat op til ære for studenterne.

Del