Video: Sømændene fik i den grad sat gang i festen

Sømændene kan på ingen tid få banket en fest i gang med dans på bænkene og med rigtigt mange sange som publikum kan synge med på.

Tekst, foto og video af Jens Nielsen

Sømændene fik i den grad skudt Musik i Havnsø i gang lørdag eftermiddag, i et totalt udsolgt telt. Omkring 100 frivillige yder en kæmpe indsats for at få succesen i hus.

Arrangørerne af Musik i Havnsø havde endnu engang ramt rigtigt ved at lade Sømændene være første band på scenen lørdag eftermiddag.

De kan på ingen tid få banket en fest i gang med dans på bænkene og med rigtigt mange sange som publikum kan synge med på og som blev blæst ud i det 1500 kvadratmeter store mastetelt, der var fyldt til sidste bænk.

Inden Sømændene gik på scenen, bød borgmester Martin Damm velkommen og sagde bl.a., at der er sket rigtigt meget i Havnsø i år, både Tour de Storebælt, Tour de France og nu Musik i Havnsø.

Omkring 100 frivillige får Musik i Havnsø til at gå op i en højere enhed, mange af de frivillige er fra den arrangerende forening, Musik i Havnsø, mens resten er fra lokale klubber som stiller med mandskab.

Med det kæmpe telt nærmest placeret i vandkanten i Havnsø og masser af sol og glade gæster, blev den 12. udgave af Musik i Havnsø en stor succes, mon ikke arrangørerne er klar igen til næste år.

Del