Video: Sejrede i lejet bil

Selv om det blev en dag med regn, så strømmede rigtigt mange rallyfans til NCC Gammelrand Svebølle for at få masser af fart og spænding

Tekst, foto og video af Jens Nielsen

Det blev Simon Vallentin – Peter Egholm fra Svinninge som kørte deres Hyundai i20 N til en samlet sejr i den 35. udgave af KOMO Rallysprint lørdag eftermiddag. Rigtigt mange tilskuere trodsede det dårlige vejr og fik masser af fart og spænding.

Selv om det blev en dag med regn, så strømmede rigtigt mange rallyfans til NCC Gammelrand Svebølle for at få masser af fart og spænding da KOMO afviklede deres populære rallysprint lørdag.

Der var på forhånd lagt op til en dyst mellem Kenneth Madsen- Mette Felthaus (Ruds Vedby/Horsens) Team Glad Sport i deres Peugeot 208 T16 R5 og Simon Vallentin-Peter Egholm (Svinninge/Kirke Hyllinge) i en, til lejligheden, lejet Hyundai i20 N fabriksrallybil.

Allerede i første heat blev Kenneth Madsen- Mette Felthaus Peugeot 208 T16 R5 ramt af en elektrisk fejl på en sensor, som bevirkede, at firhjulstrækket slog fra, en fejl som teamet arbejdede på at løse resten af dagen, uden at det dog rigtigt lykkedes, men dog så bilen kunne fortsætte.

Derfor blev det Simon Vallentin-Peter Egholm som kørte sejren hjem i deres lejede Hyundai i20 N og med Kenneth Madsen-Mette Felthaus på 2. pladsen, 10 sekunder efter.

Jan Petersen-Jeanette Kvick (Stoholm) kørte deres Peugeot 208 T16 ind som nr. 3 mens Jacob Madsen-Arly Larsen (Ruds Vedby/Dianalund) Team Glad Sport kørte deres Peugeot 208 Rally 4 ind som nr. 4, og blev bedste to-hjuls trukne bil.

Rasmus Nielsen-Emil Nielsen, Jyderup i en BMW M3, sluttede som nr. 7 sammenlagt og vandt deres klasse.

Claus Lanther- Sabine Lanther, Kalundborg i sin Suzuki Swift 1600 Kit, sluttede som nr. 9. sammenlagt og som nr. 4 i klassen.

Ole Jensen Kalundborg, som havde barnebarnet Elisabeth Witthøft i højresædet sluttede som nr. 18 sammenlagt og som nr. 2 i klassen i deres Peugeot 206 RC.

Kenneth Hansen-Steffen Frederiksen, Kalundborg kørte deres Renault Clio 2 ind som nr. 2 i deres klasse og blev nr. 19 sammenlagt. Lige efter som nr. 20 og nr. 3 i klassen sluttede Torben Bjergbæk-Betina Berg Holm Andersen også i en Renault Clio, mens Sten Bartelsen-Trine Birkmose, Høng i en Peugeot 106 kit car, blev nr. 22 og nr. 6 i klassen.

Del