Video: Politistation afspærret efter forsøg på brandstiftelse

Tekst, for og video af Jens Nielsen

Hele området omkring politistationen i Kalundborg var sent lørdag aften afspærret mens flere betjente arbejdede i området.

Politiet havde sent lørdag aften afspærret hele området ved politistationen. i Kalundborg. Både området hvor politiet har deres biler holdende, men også hele den store parkeringsplads som er bag politistationen og Jernbanevej hen til Bethesdagade.

”Der har været et forsøg på brandstiftelse mere kan jeg ikke oplyse på nuværende tidspunkt,” sagde politiets indsatsleder sendt lørdag aften, og beskeden er den samme søndag morgen fra Midt- og Vestsjællands Politi,

”Vi kan ikke komme med flere oplysninger på nuværende tidspunkt, men vi arbejder videre med sagen mandag morgen,” fortæller Sonny Bonde, vagthavende hos Midt- og Vestsjællands Politi.

Om det er politiets biler eller andre biler på parkeringspladsen der er forsøgt brændt af vides således ikke, men de betjente som var til stede lørdag aften arbejdede omkring den minibus som tilhører Hjemmeværnet. Her blev der indsamlet flere effekter som blev lagt i plasticposer.

TV-Kalundborg.dk følger op på sagen mandag.

Del