Video: Mange tusinde til heste- og kræmmermarked

Søndag blev det store marked åbnet med musik fra Holbækgarden, som på flotteste vis gik rundt på kræmmermarkedet

Tekst, foto og video: Jens Nielsen

Hvor lørdagens heste- og kræmmermarked stod i hestens tegn, så var der mere musik og show søndag. Mange tusinde har været forbi det populære marked i løbet af weekenden.

Mere end 100 heste blev lørdag bedømt af dommerne til det store og populære heste og kræmmermarked i Gørlev.

Søndag blev det store marked åbnet med musik fra Holbækgarden, som på flotteste vis gik rundt på kræmmermarkedet, og på den store opvisning plads var bedømmelse af heste skiftet ud med forskellige show indslag med heste.

Lørdag var åbningstalen lagt i hænderne på borgmester Martin Damm (V) mens det var næstformand for Kultur- og Fritidsudvalget, Aase Due (S), som holdt åbningstalen søndag, hvor hun bl.a. nævnte de mange frivillige kræfter, som gør det muligt at gennemføre det store heste- og kræmmermarked.

Markedet plejer altid at tiltrække rigtigt mange mennesker, men i år var der nok flere end der plejer, måske på grund af vejret, som hele weekenden har været perfekt til at besøge et kræmmermarked.

”Vi regner med at der har været op mod 5000 gæster bare lørdag, det er perfekt vejr til kræmmermarked,” siger Helge Carlsson fra Gørlevudvalget, der står som arrangør af det store heste- og kræmmermarked.

Del