Video: Juletræstænding et stort tilløbsstykke

Undervejs gennem Kordilgade havde julemanden travlt med at hilse på de mange børn som fulgte med optoget.

Tekst, foto og video af Jens Nielsen

Julemanden har sent søndag eftermiddag tændt det store juletræ på Klostertorvet, så nu er julen for alvor kommet til Kalundborg.

Rigtigt mange børn og voksne var mødt op for at være med til at tænde det store juletræ på Klostertorvet i Kalundborg, som markerer at nu er det jul.

Det store optog med nissegarden i spidsen, julemand i kane, hjælpenisser, Cykling uden alder, de uniformerede korps, samt masser af børn og voksne, startede ved Kvickly. Herefter gik optoget ad Nygade og hele vejen igennem Kordilgade og frem til Klostertorvet, hvor elever fra Musisk Skole i Kalundborg sang julesange for de mange fremmødte.

Julemanden fik hjælp fra sine to hjælpenisser Lillelys og Kogle, mens nissemor tog imod på Klostertorvet. 

”Er det godt nok med den sne vi har nu eller skal vi have meget mere,” spurgte julemanden de mange børn inden han talte ned fra 10 og på magisk vis blev der lys i det store juletræ midt på Klostertorvet.

Undervejs gennem Kordilgade havde julemanden travlt med at hilse på de mange børn som fulgte med optoget.

Da det store flotte juletræ var blevet tændt, var der bolcher til store og små børn, sponseret af Novozymes, mens unge fra Musisk Skole underholdt fra scenen.

Jo, nu er det jul igen.

Efter juletræstændingen på Klostertorvet var der koncert på Solskinspladsen med Nickie Johansson, daglig leder af Sangkraft Kalundborg

Juletræstændingen var arrangeret af handelsstandsforeningen Vores Kalundborg

Del