Video: Ikke den start på rally sæsonen der var drømt om

For at være opdateret og konkurrencedygtig bestilte Glad Sport to helt nye rallybiler allerede sidste år i håbet om, at kunne stille i stærkeste opstilling, men sådan skulle det desværre ikke gå.

Designet på Glad Sports rallybiler blev søndag præsenteret i Kalundborg.

Tekst, foto og video af Jens Nielsen

Glad Sport rallyteam fra Kalundborg har for længe siden bestilt to helt nye fabriksrallybiler, men kun den ene er kommet, så sent som lørdag aften, og det har givet nogle udfordringer inden sæsonens første DM-løb næste weekend d. 5., 6., 7. maj i Tyskland.

Jacob Madsen/Line Nedergaard (Ruds Vedby/Fårvang) tog Danmarksmesterskabet i Rally4-klassen sidste år, mens Kenneth Madsen/Mette Felthaus (Ruds Vedby/Horsens) sikrede sig guldet i Rally2-klassen.

Begge hold er en del af Glad Sport i Kalundborg som så dagens lys sidste år.

En ny rallysæson står nu for døren og for at være opdateret og konkurrencedygtig bestilte Glad Sport to helt nye fabriksrallybiler i Frankrig allerede sidste år i håbet om, at kunne stille i stærkeste opstilling til det første DM løb, som køres i Tyskland d. 5., 6., og 7. maj, men sådan skulle det desværre ikke gå.

Søndag blev designet på teamets biler vist frem hvor hele Glad Sport var samlet i Kalundborg.

Kenneth Madsen/Mette Felthaus skal fremover køre i en Citroen Rally C3 med firehjulstræk mens Jacob Madsen/Line Nedergaard skal køre i en Peugeot 208 Rally4 magen til den de vandt mesterskabet med sidste år.

Jacob Madsen/Line Nedergaard nye bil ankom til Kalundborg lørdag aften og skal være helt klar til onsdag hvor teamet drager mod Tyskland, mens Kenneth Madsen/Mette Felthaus må kigge langt efter den nye Citroen og derfor stiller til start i holdets Peugeot 208 T16 R5 som de vandt med sidste år og som ellers var solgt.

Glad Sport har fået god lokal opbakning fra en lang række sponsorer til denne sæson, så nu håber teamet bare op, at den sidste nye bil lander i Kalundborg.

Del