Video: ”Hold kæft han er go”

Af Jens Nielsen

Lars DK Nielsen, som er født og opvokset i Kalundborg, fik stemningen helt op på kogepunktet da han sammen med sit band gæstede Kontorets gårdhave lørdag.

”Publikum var ikke i tvivl, ”Hold kæft hvor er han go”, lød det flere gange blandt de mange som havde fundet vej til Kontorets gårdhave lørdag omkring middag.

Det var Kalundborg Blues- & JazzClub som sammen med Kontoret havde inviteret til gratis koncert, helt som alle andre lørdage hen over sommeren.

Lars DK havde sammensat et stærkt hold til lørdagens koncert, som blev en musikalsk rundtur med jazz, blues, pop og country, til stor glæde for den fyldte gårdhave.

”Han er vildt go, og han kan spille alt hvad publikum beder ham om, det er fantastisk,” sagde Trine Nystrup, som sammen med Morten Nystrup ejer Kontoret.

Lørdagens koncert blev med knapt så meget jazz som der plejer at være på programmet lørdag formiddag, men det var alle vist helt tilfredse med.

”Sikke en koncert, tusind tak det har været en fantastisk fornøjelse, jeg ved ikke hvor meget jazz der var, men det er lige meget, jeg håber i vil komme igen en anden gang,” sagde Dorte Birch, formand for Kalundborg Blues- & JazzClub i sin takketale da koncerten var forbi.

På scenen sammen med Lars DK var Johan Jørgensen på guitar, Esben Duus på trommer og Dan Rasmussen på bas.

Allerede lørdag i næste uge inviterer Kalundborg Blues- & JazzClub og Kontoret til sommerjazz i gårdhaven. På lørdag d. 24. juli er det Jacob Fischer Trio som står på scenen.

Del