Video: ’Himlen er blevet mere blå’

På bedste Bo Madsen manér blev der serveret en ”stadion-dulmer” og en kondivand til de mange fremmødte

Af Jens Nielsen

Natten til tirsdag d. 4. januar døde Bo Madsen, der var et kendt ansigt i fodboldverdenen i Kalundborg - og et meget afholdt menneske. lørdag blev der afholdt mindeceremoni for ham ved Røsnæshallen.

Bo Madsen, der var en meget populær fodboldtræner i Raklev, var over julen indlagt på Slagelse Sygehus, hvor han natten til tirsdag d. 4. januar døde. Han blev kun 53 år gammel.

Bo Madsen voksede op i Årby, hvor han også boede, da han døde en kold og grå dag i januar. Han stiftede aldrig selv familie, fodbolden var i stedet en meget stor del af hans liv.

Lørdag eftermiddag blev Bo Madsen bisat fra Raklev Kirke og efterfølgende havde Cafe Sønderjyden og Raklev Fodbold inviteret til en mindeceremoni på banerne ved Røsnæshallen.

Den invitation havde omkring 200 taget imod, hvor der var taler fra bl.a. formanden for RGI, Martin Schwartzbach, som sagde,

”Der er ingen tvivl når alle kigger op, himlen er blevet mere blå.”

Bo har i rigtig mange år lagt mange timer i den blå klub. Han var afholdt af både medspillere, modspillere og dommere. Han havde sine meninger om fodbold, men det blev altid serveret på en bestemt men lun måde.

På bedste Bo Madsen manér blev der serveret en ”stadion-dulmer” og en kondivand til de mange fremmødte, og der blev fortalt mange historier om Bo.

Æret være Bo Madsens minde.

Del