Video: Gymnaster fik masser af taktfaste klapsalver

Til musikken og taktfaste klapsalver gik de mange gymnaster og dansere, yngre som ældre, yndefuldt ind på gulvet i hallen, med fanerne forrest da opvisningen startede kl. 13.

Tekst, foto og video af Jens Nielsen

Tømmerup Gymnastik og Ungdomsforening (TGU) havde lørdag deres årlige gymnastikopvisning i Tømmeruphallen, hvor publikum kunne se alt lige fra pardans til springgymnastik og Jumping Fitness.

Publikum var mødt talstærkt op i Tømmeruphallen til Tømmerup Gymnastik- og Ungdomsforenings (TGU) årlige gymnastikopvisning lørdag eftermiddag.

Til musikken og taktfaste klapsalver gik de mange gymnaster og dansere, yngre som ældre, yndefuldt ind på gulvet i hallen, med fanerne forrest da opvisningen startede kl. 13.

Hos TGU Gymnastik har man glædet sig til igen i år at se en masse dygtige udøvere på gulvet ligesom de mange, der kommer for at se gymnastikopvisningen. Derudover er det vigtigt for foreningen at vise, hvad de mange forskellige hold laver, da der er mange forskellige hold i TGU-regi.

Louise Kantsø Olesen, fra TGUs gymnastikafdeling, bød velkommen, og var glad for at se så mange gymnaster, men også publikum, til endnu en gymnastikopvisning.

”I år har vi en opvisning fyldt med traditioner og fornyelse. Den store fornyelse i år er, at vi har skiftet om på pladserne i udvalget så årets formand er Emma Møller. Emma har været en del af gymnastikken i 1000 år så I kender hende. Og så kan vi bare sige til jer, vi glæder os helt vildt til at præsentere det som de mange gymnaster på gulvet har øvet sig på,” sagde Louise Kantsø Olesen.

Første Hold på gulvet var Go Jump, som er fra 1.- 5.klasse. Det er et meget populært hold med næsten 70 tilmeldte i denne sæson.

Gymnastikopvisningen bød også på en meget flot opvisning fra DGI Nord, et udtaget hold fra de mnage foreninger på Vestsjælland og fire af gymnasterne er faktisk fra TGU.

Eftermiddagen bød, udover gymnastik i alle afskygninger, også på pardans, Zumba, Jumping Fitness og rigtige mænd.

Del