Video: Fuldt hus til forårsopvisning

Lige nu er stemningen høj i Kalundborg Hallerne, hvor der er DGI Forårsopvisning, og derfor rigtig mange mennesker samlet. Gymnastikopvisningen fortsætter hele dagen og igen i morgen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-klaundborg.dk

Fotos: Ole Agerbæk

Kalundborg Hallerne har siden fredag aften været fyldt med høj musik, spring og rytme samt og en masse glade mennesker, herunder gymnaster fra forskellige hold i hele Vestsjælland. Der er nemlig forårsopvisning i Kalundborg.

Flere tusind gymnaster er i fuld gang med at indtage Kalundborghallerne lige nu. Traditionen tro mødes gymnasterne til DGI Forårsopvisningen i Kalundborghallerne denne weekend for at vise, hvad de har arbejdet på hele sæsonen. Der er ingen tvivl om, at den store forårsopvisning i Kalundborg har trukket mange mennsker til.  

Nogle er til spring, andre til rytme. Nogle er små og andre større. Der er efterskoler, flotte rytmiske serier, imponerende spring og farverige dragter. Nogle er garvede gymnaster og andre er nybegyndere, men fælles for alle er passionen for gymnastikken og glæden ved at vise den frem. 

DGI Forårsopvisning foregår i Kalundborghallerne den 1-3. marts. De tog således hul på opvisningen I går, fredag, og fortsætter dagen I dag samt i morgen, søndag. Gymnastikopvisningen i morgen er fra kl. 9 til 18. Man kan fortsat købe billetter ved indgangen. Se programmet på https://www.dgi.dk/gymnastik/arrangementer/202417554000#/tab-1

Del