Video: Fantastisk bondebal

I år var festens tema ’Bondebal’, og stort set alle havde fulgt opfordringen, og havde fundet det rigtige udstyr frem.

Tekst, foto og video af Jens Nielsen

Damefrokosten 2022 i Tømmeruphallen, lørdag aften, blev igen en stor succes for Tømmerup Gymnastik og Ungdom (TGU). I år var temaet ’Bondebal’.

De ’tøser’ kan det med at feste, det er der ingen tvivl om. Dette års udgave af ’Damefrokosten’ i Tømmeruphallen lørdag aften havde 254 deltagere af det kvindelige køn, som slog sig løs med fest, god mad, musik og ikke mindst dans på stole og borde.

En række af herremedlemmerne fra TGU, tog imod da gæsterne ankom til Tømmeruphallen, herefter blev de ført frem til deres bord, og inden maden var der mulighed for at få taget et gruppebillede sammen med veninderne.

I år var festens tema ’Bondebal’, og stort set alle havde fulgt opfordringen, og havde fundet det rigtige udstyr frem. En enkelt kom endda i træsko, og en havde de klassiske grønne gummistøvler på. Flere havde halm i håret og i lommerne.

Jimmy Sørensen var igen i år aftenens konferencier, og der gik kun ganske kort tid før han fik de mange kvinder op og stå på stolene, ingen tvivl om at de mange deltagere var kommet for at få en fest i højeste gear.

Det er Tanja Døj fra TGU, som står i spidsen for arrangementet, og hun var glad for den store opbakning.

I år er vi hele 254 kvinder og i år er der rigtigt mange som har gjort meget ud af påklædningen, det er super dejligt,” fortæller Tanja Døj.

Del