Video: Erhvervseventyret fortsætter

TV-Kalundborg mødte tirsdag formiddag borgmester for Kalundborg Kommune, Martin Damm (V) for, at snakke lidt om året, der gik samt om, hvad der er i vente for Kalundborg i 2022.

Tekst: Gitte Korsgaard, video og foto: Jens Nielsen

TV-Kalundborg mødte tirsdag formiddag borgmester for Kalundborg Kommune, Martin Damm (V) for, at snakke lidt om året, der gik samt om, hvad der er i vente for Kalundborg i 2022. Borgmesteren lover, at det kommende år ikke bliver mindre spændende på erhvervsfronten.

Martin Damm (V) blev sat i stævne ved Absalon i Kalundborg for at høre lidt om, hvad 2021 bidrog med af udfordringer, men også hvad Kalundborg Kommune skal være særlig stolte af. Her peger Martin Damm bl.a. på, at erhvervslivet blomstrer i Kalundborg Kommune. Han forventer bestemt ikke, at erhvervseventyret i Kalundborg stagnerer, tværtimod er der nye og spændende ting på bedding i de kommende år.

Ligeledes spurgte vi ind til, hvad der kunne være gjort bedre i året, der er gået, og hvilke udfordringer og  hvor fokus  skal være i det kommende år.

Endelig har der været stor udskiftning i kommunalbestyrelsen, og der er lagt op til et bredt samarbejde, hvilket borgmesteren ser frem til.

Del