Video: Byen fyldt med glade studenter

Over middag kørte de mange afgangsklasser i samlet trop fra parkeringspladsen bag Kalundborg Gymnasium og HF i de flot pyntede studentervogne, og ud gennem Kordilgade.

Tekst, foto og video af Jens Nielsen

Fredag blev årets studenter fra Kalundborg Gymnasium og HF sluppet løs i det flotte vejr med deres eksamenspapirer.

En gammel tradition med at alle årets studenter danser rundt om det mere end 250 år gamle platantræ i Klosterparken, bag Kalundborg Gymnasium, blev selvfølgelig også håndhævet i år. De omkring 225 glade studenter fra Kalundborg Gymnasium og HF fejrede at eksamen er overstået, og de næste mange dage skal der festes.

Over middag kørte de mange afgangsklasser i samlet trop fra parkeringspladsen bag Kalundborg Gymnasium og HF i de flot pyntede studentervogne, og ud gennem Kordilgade, hvor mange var mødt op for at opleve de glade studenter.

En af de andre gamle traditioner er, at de elever som har fået 12 i deres sidste eksamen skal løbe efter bilen frem til første stop, og den tradition blev der selvfølgelig ikke lavet om på.

Efter turen gennem gågaden går turen rundt til de enkelte forældre som glade og forventningsfulde venter med drinks, øl, chips og lidt mad.

Helt sikkert en dag de glade studenter vil huske i rigtigt mange år.

Del