Video: Biltema har taget det første ’gravestik’

Tekst, foto og video af Jens Nielsen

Administrerende direktør for Biltema, Jacob Borring Møller, tog torsdag formiddag første ’gravestik til en 7000 kvadratmeter stor forretning på Stejlhøj i Kalundborg.

Selv om gravemaskinen har været i gang i kort tid, så blev der torsdag formiddag taget det officielle spadestik til en 7000 kvadratmeter stor Biltema på Stejlhøj i Kalundborg.

”Vores spadestik er blevet et gravestik, det andet er simpelthen for feminint, vi vil gerne vise lidt effektivitet,” sagde administrerende direktør for Biltema, Jacob Borring Møller, inden han tog plads i førerhuset på den helt nye gravemaskine som var ankommet onsdag.

Den 7000 kvadratmeter store Biltema på den 25.000 kvadratmeter store grund, bliver fordelt med 5000 kvm. butik, 1000 kvm. lager og resten bliver en Biltema-Café.

Byggeriet får jordvarmeanlæg der leverer både varme og køl, så kunderne året rundt har samme oplevelse i varehuset og der bliver monteret solceller på taget.

Borgmester Martin Damm (V) var med til det første ’gravestik’ og sagde bl.a.

”Vi er inde i en rivende udvikling, vi vil se gravemaskiner alle vegne og folk flytter til.”

Efter planen skal varehuset stå klart i 3. kvartal 2022. Rekrutteringen til varehuset forventes at være igangsat før sommerferien, og Biltema i Kalundborg kommer til at beskæftige godt 40 medarbejdere.

Del