Video: Anekdoter og lystige sømænd

Efter festtale, kaffe og lagkage indtog De Lystige Sømænd teltet med populære sømandssange som alle kunne synge med på.

Af Jens Nielsen

Medborgerhuset i Kalundborg havde mandag eftermiddag inviteret deres brugere til den årlige sommerfest med mad, kaffe, lagkage, festtale og ikke mindst underholdning af De Lystige Sømænd.

Sommerfestens tema var i år sømænd, om derfor var det også helt naturligt, at det var havnedirektør Bent Rasmussen som var inviteret til at holde festtalen for de omkring 125 gæster der var mødt op til sommerfest.

Bent Rasmussen fortalte generelt om sømanden og de myter som knytter sig dertil, men også anekdoter om hans egen tid som sømand, der startede sidst i halvfjerdserne hvor Bent Rasmussens første hyre startede i Svendborg på skibet Grethe Dania.

Efter festtale, kaffe og lagkage indtog De Lystige Sømænd teltet, som var stillet op bag Medborgerhuset, med populære sømandssange som alle kunne synge med på.

Personalet i Medborgerhuset og en række frivillige stod for serveringen, alle klædt flot i sort og hvidt, mens det var den aktive støtteforening som havde betalt for underholdningen med De Lystige Sømænd.

Del