Video: Alt udsolgt til jagtmiddag med populær kok

Efter middagen bød aftenen på et spændende foredrag om den populære tv-serie Nak og Æd, som Nikolaj Kirk er med i sammen med Jørgen Skouboe.

Tekst, foto og video af Jens Nielsen

Duften af frisk træ i de store trælasthaller hos Stark Kalundborg var tirsdag aften skiftet ud med duften af lækker mad, tilberedt af den kendte kok Nikolaj Kirk. Alle pladserne til aftenens arrangement var udsolgt på forhånd.

Kok og forfatter, Nikolaj Kirk, bl.a. kendt fra det populære DR-program Nak og Æd, samlede fuldt hus da Stark i Kalundborg tirsdag aften inviterede til jagtmiddag og foredrag med den populære kok.

150 gæster havde sikret sig en billet til den spændende og underholdende aften og flere var på venteliste.

”Det er fantastisk, at vi har fået lokket Nikolaj til Kalundborg, først for at tilberede jagtmiddagen for derefter at bruge to timer til at komme ind i hans univers. Det er fantastisk så stor interessen har været for vores arrangement, vi havde nok regnet med 100 gæster og de billetter var solgt på ingen tid, i dag er vi 150 og alt er udsolgt,” fortæller Jens-Erling Riise, direktør i Stark Kalundborg.

Nikolaj Kirk og hans team startede tilberedningen midt på eftermiddagen i en af de store haller hos Stark og her kunne de mange gæster følge med i tilberedningen inden den spændende mad blev serveret.

Jagtmiddagen bestod af krondyr med ristede svampe og råsyltede tyttebær i vildtsovs. Ragout af fasan med selleri og persille. Stegt vildsvin med græskar, hasselnødder og rosmarin. Let saltet bagt laks med agurk, løs fløde og hvid radise. Bagte små kartofler med stjerneanis, kanel og hvidløg. Grønkålssalat med appelsin, valnødder og rødløg og rødbeder med tørret kirsebær og vinergrette.

Efter middagen bød aftenen på et spændende foredrag om den populære tv-serie Nak og Æd, som Nikolaj Kirk er med i sammen med Jørgen Skouboe.

Aftenen bød også på en repræsentant fra Seeland, som fremviste jagtbeklædning, samt med den lokale knivmager Mikael Hansen, der solgte jagtknive. Firmaet S&S Bilhus var også til stede med deres amerikanske RAM biler.

Del