Video: Ældrefest med dans på bordene

Der blev hurtigt tyrolerstemning da Vibeke begyndte at jodle og synge på tysk, og så blev det hele bare lidt mere festligt da hun sprang op på bordene og sang.

Video: Ældrefest med dans på bordene De mange gæster til årets ældrefest hyggede sig i Hvidebækhallen. Foto: Jens Nielsen

Tekst, foto og video af Jens Nielsen

625 ældre borgere fik et brag af en fest, da H. F. Vestsjællands Venner afviklede årets ældrefest tirsdag eftermiddag i Hvidebækhallen

Gennem årene har der været afholdt mange fester for kommunes ældre, der har altid været masser af musik, dans og underholdning, fx Bakkens syngepiger, men der har vist aldrig været dans på bordene, altså lige indtil i år, hvor Kristian & Vibeke, en herlig og kærlig blanding af alt hvad du forbinder med en fest i en tyrolerhytte, var på programmet, og det blev på ingen måde kedeligt.

”Vi vil på kort tid føre jer gennem en rigtig oktoberfest, hvor der skal drikkes store skummende fadøl, der skal synges og gynges ved bordene og der bliver dans på bordene,” fortalte Vibeke Hoby de 625 feststemte gæster, inden musikken gik i gang.

Og der blev hurtigt tyrolerstemning da Vibeke begyndte at jodle og synge på tysk, og så blev det hele bare lidt mere festligt da hun sprang op på bordene og sang.

Udover tyrolerstemning kunne publikum også opleve et af Danmarks mest berømte ægtepar Keld & Hilda, som i 2021 fejrer et bemærkelsesværdigt 100-års jubilæum. Her er det 60 år siden, at Keld Heick fik sin debut og 40 år siden, at Hilda første gang optrådte offentligt med Keld.

Og endnu engang var det populære Butterflies, som underholdt under spisningen og spillede op til dans.

Ældrefesten bød også på mad fra Kim Kok, kaffe og kringle fra Kvickly, og som altid var det håndboldafdelingerne i RGI og Rørby Værslev Idrætsforening der gav en hånd med sammen med repræsentanter fra Ældrerådet.

Niels-Erik Sørensen, formand for H. F. Vestsjællands Venner havde alt mulig grund til at være tilfreds, alt klappede helt som det plejer.

Del