Video: 800 til forrygende sømandsfest

Tekst, foto og video: Jens Nielsen

800 gæster fik et brag af en julefrokost i Hvidebækhallen lørdag aften, hvor Sømændene fik stemningen i vejret. Endnu en stor succes for Fuglede IF.

Mange arrangører af kulturelle arrangementer kæmper med at få publikum nok til deres arrangementer, men sådan er det ikke for Fuglede IF, det er nemlig længe siden, at den lokale sportsforening kunne melde alt udsolgt til deres julefrokost arrangement i Hvidebækhallen lørdag aften, og med Sømændene på plakaten, var der nærmest garanti for en fest med højt humør, hvor gæsterne startede med mad fra Kim Kok.

Musikken stod Karl Hermann´s trio for, inden Sømændene som aftenens hovednavn gik på scenen midt på aftenen.

Der er altid garanti for højt humør når Sømændene går på scenen, og deres optræden i Hvidebækhallen blev da også et brag af en fest for de 800 feststemte gæster, som havde sikret sig en billet.

”Alle 800 billetter har været udsolgt længe og der er ingen afbud på grund af corona pandemien, så det er vi meget glade for,” fortæller en tilfreds Jakob Beck Jensen, formand for Fuglede IF

De mange frivillige i Fuglede IF kan notere sig endnu en succes med halfest i Hvidebækhallen, men de har også øvet sig i mange år på netop denne disciplin – halfester med god musik og højt humør.

Del