Video: 71-årig er sluppet heldigt fra voldsomt uheld

Heldigvis kom der i det samme en ambulance som stoppede op og fik stabiliseret kvinden, inden hun blev kørt på sygehuset.

Af Jens Nielsen

En 71-årig kvinde fra Kalundborg blev onsdag formiddag kørt ned af en personbil i rundkørslen på Slagelsevej/Elmegade i Kalundborg. Hun er sluppet ualmindeligt heldigt fra det voldsomme uheld.

En mandlig bilist i en personbil overholdt ikke sin ubetingede vigepligt, da han kom kørende på Slagelsevej i nordlig retning og kørte ind i rundkørslen ud for Rema 1000.

Her ramte han en kvinde, som kom fra Elmegade, og som cyklende på rundkørselsens blå cykelsti.

Den 71-årig kvinde blev kastet af cyklen og ramte med baghovedet ned i asfalten og fik et stort åbent sår i baghovedet.

Heldigvis kom der i det samme en ambulance som stoppede op og fik stabiliseret kvinden, inden hun blev kørt på sygehuset.

Sønnen til den 71-årige oplyser til TV-Kalundborg, at kvinden efter omstændighederne er sluppet meget billigt. Hun har fået syet 10-12 sting i baghovedet, har brækket en balleknogle og har slået den ene albue. Kvinden er hjemme igen efter besøget på sygehuset.

Grundet uheldets voldsomme karakter valgte politiet at afspærre hele rundkørslen og tilkalde en bilinspektør, som undersøgte uheldsstedet. Rundkørslen blev åbnet igen omkring kl. 12.30.

Den 71-årige kvinde havde ikke cykelhjelm på, men det har hun formentlig, når hun på et tidspunkt skal op på cyklen igen.

Den mandlige bilist som ramte kvinden da han ikke overholdt sin ubetingede vigepligt, skal måske også op på en cykel fremover. Om han mister sit kørekort, skal Retten afgøre på et senere tidspunkt.

Rundkørsel afspærret efter alvorligt uheld

Del