Video: 600 deltagere til OL i Kalundborg

Tekst, foto og video: Jens Nielsen

Der var masser af feststemning da godt 600 elever fra Kalundborg Gymnasium og HF bevægede sig gennem Kordilgade i et flot optog, en slags indmarch til dagens Olympiade.

Optoget startede på Øen fredag morgen og sluttede i parken bag gymnasiet hvor de mange elever blev varmet op inden dagens idræts anstrengelser til den årlige idrætsdag, som måske ikke har så meget med idræt at gøre men mere handler og samarbejde og teamwork.

I år havde skolens idrætslærere Anneli og Jens Kristian valgt et aktuelt tema – nemlig ”OL” – hvor hver klasse repræsenterede et land.

Klasserne dystede mod hinanden i forskellige ny-opfundne ”idrætsgrene”. Bl.a. skulle der køres i trillebør på en opsat bane, hvor deltagerne skulle ramme en lille ring, som til ringridning. Der blev undervejs brug for både fysiske, mentale og teambuildings-kompetencer.

I alt var der otte forskellige poster placeret rundt om skolen, som alle klasser skulle igennem.

”Idrætsdagen markerer afslutningen på introforløbet, hvor vi har lagt os i selen for at få alle nye 1.g’ere og 1.hf’ere til at føle sig en del af fællesskabet og som kulminerer med årets første gymnasiefest fredag aften,” fortæller Trine Fogh Lauridsen, uddannelseschef på Kalundborg Gymnasium.

Del