Video: 500 til kæmpe bierfest i ´Jerslev Stadthalle´

Af Jens Nielsen jens@tv-kalundborg.dk

Der var fadøl, schnitzler og Heidi’er i lange baner da Fuglede Idrætsforening påske lørdag havde inviteret til Bierfest i ‘Jerslev Stadthalle’, omkring 500 feststemte gæster havde taget i mod den invitation.

Der var øl i literkrus, wienerschnitzel ad libitum, Heidi’er med lange fletninger og dybe kavalergange og mænd i lederhosen, Hvidebækhallen, var lørdag omdannet til ’Jerslev Stadthalle’, en ægte bierfest i stil med dem der foregår i Bayern og alpelandene, og man kan vist roligt sige at humøret var højt.

Det var party orkestret Top Seven der spillede og kom med et helt færdige ’bierfest’ koncept og ingen tvivl om at det var populært. 

Top Seven er Danmarks (måske Europas) eneste live-orkester, der præsenterer 1. klasses nonstop partyunderholdning uden pauser. De første timer af festen var der ægte schlagermusik, senere slog orkestret over i mere populær dansemusik. 

Fuglede Idrætsforening stillede med en række af frivillige hjælpere, som både har pyntet Hvidebækhallen, men som også var med hele dagen hvor der blev langet fadøl over disken i store literkrus. Det lokale stilladsfirma, Jerslev Stillads havde sørget for at sætte scenen op.

Del