Vi SKAL støtte de små skoler

Vi SKAL støtte de små skoler

Læserbrev: Vi SKAL støtte de små skoler

Vores oplevelse af at have gået på en lille skole, er fantastisk. Vi har altid haft det godt. Her er hyggeligt, og hvis man tager et kig ned i skolegården, så kan man se, at alle leger på tværs af klasserne. Vi passer på hinanden. Her er ikke mobning eller slåskampe. Hvis vi bliver uvenner, fikser de voksne det hurtigt, og hvis vi er kede af det, lægger de voksne mærke til det, og hjælper. På de små skoler udvikler man store fællesskaber.

Man bliver også lagt mærke til i timerne, og læreren spørger en, også selv om man ikke har hånden oppe. Alle i vores klasse er dygtige og gode til at gå i skole, og vi har nogle mega dejlige lærere. Vores skoleleder kender os alle sammen, og snakker meget med os, når hun går rundt på skolen.

Vi er lidt trætte af at vores IT-udstyr er så gammelt, og at der ikke er råd til at købe nyt. Det er lidt irriterende at kigge på, at de store skoler har flere penge.

Der er mange børn, som ikke er trygge ved at skulle gå på en stor skole, og det skal man respektere. Børn burde selv have lov til at bestemme, hvilken skole de vil gå på.

Vi har i alt fald fået en god start, og er så parate til at komme på en stor skole.

6. klasse, Raklev Skole

Del