Vestsjællænder løb med førstepræmien i Lotto

Vi tager den lige en gang mere for Prins Knud – 8.000.000 skattefrie kroner. Mon ikke der bliver holdt et ordentligt bal i vintermørket på en sjappet søndag?"

Vestsjællænder løb med førstepræmien i Lotto
En heldig vestsjællænder løb med 8 mio. kr. i lørdag aftens trækning i Lotto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

En heldig vinder løb med 8 mio. kr. i lørdag aftens trækning i Lotto. Faktisk var det en heldig vestsjællænder, som har købt sin kupon på mobilen, der lørdag aften vandt det store beløb i Lotto.

Vi tager den lige en gang mere for Prins Knud – 8.000.000 skattefrie kroner. Mon ikke der bliver holdt et ordentligt bal i vintermørket på en sjappet søndag? skriver Danske Spil via Ritzau, søndag i en pressemeddelelse.

Udover den ordinære trækning bliver der i Millionærchancen hver lørdag også trukket lod om 2x1 million kroner blandt alle spillede Lotto rækker. Her gik de fyrstelige gevinster begge til Jylland:

”Stort tillykke til alle ugens heldige vindere fra os i Danske Spil. Det er fantastisk hver gang, nogen vinder i vores lotterier. Vores rådgivere sidder klar til at tage hånd om de danskere, som vinder større gevinster, så vi er sikre på, at overgangen til en tilværelse som millionær, måske mangemillionær, går så gnidningsfrit som muligt,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

Danske Spil har endnu ikke talt med vinderne, men ser frem til at høre fra dem.

Del