Verdensberømt popsnedker besøger Kalundborg

Stadig den dag i dag er det ikke lykkes for andre end Johnny at vinde det Europæiske Melodigrandprix tre gange og med mere end seks millioner solgte albums på verdensplan

Verdensberømt popsnedker besøger Kalundborg
Privatfoto

Af Jens Nielsen

Verdensberømte Johnny Logan har flere gange givet koncert i Kalundborg, nu er han tilbage igen, nærmere bestem den 1. marts på Postgaarden til en siddende koncert.

Det er ikke alle sangere man kan kalde ‘exceptionelle’. Men det kan man roligt kalde Johnny Logan!

Stadig den dag i dag er det ikke lykkes for andre end Johnny at vinde det Europæiske Melodigrandprix tre gange og med mere end seks millioner solgte albums på verdensplan, har Johnny Logan for længst skrevet sit eget kapitel i musikhistorien.

I 2017 udgav Johnny Logan igen et helt nyt album med titlen ”It is what it is” – nye fantastiske velskrevne sange, som Johnny Logan selv har skrevet de fleste af. Og ”It is what it is” er også titlen på Johnny Logans show på Postgaarden hvor han stiller op sammen med sine Friends.

Når Johnny Logan turnerer i Danmark er det med det fantastiske danske band Friends under ledelse af Henrik Askou , nogle fantastiske musikere, som sammen med Johnny Logan leverer et show i absolut topklasse.

Med samme ejer på både Postgaarden og Det Mexicanske Bøfhus i Kordilgade er det naturligt, at der sammen med billetten også købes en showmenu på Det Mexicanske Bøfhus og på den måde få den totale oplevelse på en god aften.

Billetter købes på Postgaardens hjemmeside - Klik her

Del