Venter op mod 200 amerikanerbiler i gågaden

Fed by, Fede priser, Fede biler og Fede Finn og Funny Boyz

Venter op mod 200 amerikanerbiler i gågaden Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Der bliver fest i Kalundborg fredag d. 1. oktober. Alle byens forretninger har åbent til kl. 21, der ventes op mod 200 amerikanerbiler i Kordilgade og så optræder Fede Finn Funny Boyz med hele fem koncerter rundt om i hele byen.

Fed by, Fede priser, Fede biler og Fede Finn og Funny Boyz. Det er programmet for fredag d. 1. oktober, når Vores Kalundborg inviterer til Aften Åbent i byens forretninger, der har åbent til kl. 21.

Der er lavet aftale med Havnedæksparkerne som kommer med op mod 200 amerikanerbiler, som efter en kørertur rundt i byen, bliver parkeret i Kordilgade hvor alle interesserede kan sparke dæk og få en bilsnak med ejerne. Havnedæksparkerne starter fra havnen klokken 17.

Klokken 16 starter den første af i alt fem koncerter med Fede Finn og Funny Boyz på Stejlhøj, herefter er der koncert med det populære band på Nytorv, ved det Mexikanske Bøfhus, i Kordilgade ud for Skoringen og Swärds Guldsmedie og sidste koncert er kl. 20.30 ved Kontoret.

Så ud over rigtigt gode tilbud i byens forretninger, bliver der masser af aktivitet i byen og Vores Kalundborg håber, at rigtigt mange vil støtte op om arrangementet.

Del