Vej spærres i tre dage

Vejarbejdet skyldes en sætningsskade på kørebanen.

Vej spærres i tre dage
Fra fredag formiddag den 6. januar og til og med mandag formiddag den 9. januar 2023 vil der, på grund af vejarbejde, være spærret for gennemkørsel med lastbil på Strandvejen på Reersø.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Kalundborg Kommune informerer om, at der fra fredag formiddag den 6. januar og frem til og med mandag formiddag den 9. januar 2023 vil være spærret for gennemkørsel med lastbil på Strandvejen på Reersø. Nærmere bestemt ved vandløbet, hvor Strandvejen og Reersøvej mødes. Dette grundet vejarbejde.

Vejarbejdet skyldes en sætningsskade på kørebanen. Skaden er til gene for trafikken og udvikler sig fra dag til dag. Det er derfor vigtigt at få udbedret skaden hurtigst muligt, skriver kommunen på deres hjemmeside.

Kalundborg Kommune har forsøgt at planlægge vejarbejdet til at blive udført på et tidspunkt, hvor det er til mindst mulig ulejlighed for borgere, erhvervsdrivende og andre, der færdes på Reersø.

Mens vejarbejdet udføres, vil der være en midlertidig vej til biler, busser, ambulancer og brandvæsen – men ikke til tung lastbiltrafik. Det skriver Kalundborg Kommune på deres hjemmeside.

Del