Varmepumper var det helt store emne

Mange var interesseret i at høre om de forskellige varmepumpeløsninger som Urhøj kan levere. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Lørdagens Åbent Hus hos VVS-installatør og energirådgiver Urhøj på Agertoften i Gørlev, trak mange mennesker til, især var der stor interesse for at snakke varmepumpeløsninger.

Det var meget svært at finde en parkeringsplads på Agertoften i Gørlev omkring lørdag middag. Rigtigt mange havde nemlig lagt vejen forbi Urhøj for at opleve det nyeste indenfor energiløsninger, lige fra varmepumper, pilleovne og pillefyr, men også det nyeste i moderne blødgøringsanlæg.

”Det er jo varmepumperne der trækker, vi havde også flere som ville høre om pilleovne og pillefyr, men det er varmepumper, jordvarmeanlæg og luft til vand anlæg som har den helt store interesse,” fortæller Tom Johansen, indehaver af Urhøj, og fortsætter,

”Den store interesse skyldes måske at regeringen har varslet at bolig-job ordningen sættes ned eller helt forsvinder og inden længe åbner der endnu en tilskudspakke, den sidste i år, hvor der kan søges tilskud til udskiftning af det gamle gasfyr eller oliefyr og erstatte med en varmepumpe.”

En lang række af leverandører og samarbejdspartnere var mødt op med ekspertise og rådgivning, ligesom medarbejderne hos Urhøj stod klar med svar på gæsternes spørgsmål.

De mange gæster var en blanding af nye kunder og gamle kunder som tidligere har fået udført opgaver af Urhøj.

”Det er dejligt med nye kunder, men det er mindst lige så dejligt når der kommer kunder her som har fået udført en opgave for flere år siden og fortæller hvor glade de stadig er for det, så minimessen har været en stor succes, vi gør det igen til næste år,” siger Tom Johansen

Og som vanligt blev der budt på store grillpølser og en tår at drikke, her var køen ekstra lang.

Del