Varetægtsfængslet efter fund af våben

Ved en ransagning på adressen fandt politiet et oversavet jagtgevær med tilhørende ammunition, lidt amfetamin og en kniv med en klinge på tolv centimeter.

Varetægtsfængslet efter fund af våben

Af Jens Nielsen

En 42-årig mand er blevet varetægtsfængslet efter ulovlig våbenbesiddelse, overtrædelse af knivloven og lov om euforiserende stoffer.

Torsdag middag henvendte politiet sig med bl.a. en narkohund på en adresse i Tissø-området hos en 42-årig mand, som politiet mistænkte for at besidde narkotika og måske også ulovlige våben.

Ved en ransagning på adressen fandt politiet et oversavet jagtgevær med tilhørende ammunition, lidt amfetamin og en kniv med en klinge på tolv centimeter.Den 42-årige blev anholdt og sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om ulovlig våbenbesiddelse, knivloven og lov om euforiserende stoffer. Efter afhøring forblev den 42-årige i politiets varetægt, idet han fredag formiddag blev fremstillet i et grundlovsforhør i Retten i Holbæk.

Grundlovsforhøret endte med, at den 42-årige blev varetægtsfængslet i fire uger. Han erkendte besiddelsen af jagtgeværet, men ikke den rejste sigtelse for overtrædelse af straffeloven.

Retsmødet blev afholdt for lukkede døre, ligesom dommeren nedlagde navneforbud i sagen. Den 42-årige kærede ikke kendelsen om varetægtsfængsling i sagen.

Del