Var trukket i fodboldtrøjen for at støtte børn med kræft

Det er nemt at deltage i #FodboldtrøjeFredag: Tag en fodboldtrøje på, indbetal et valgfrit beløb til Børnecancerfonden og del gerne et billede på de sociale medier

Var trukket i fodboldtrøjen for at støtte børn med kræft
Hos Elgiganten i Kalundborg var personalet også trukket i fodboldtrøjerne for at støtte op om det gode formål. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Danske Spil og Børnecancerfonden inviterer i dag hele Danmark til #FodboldtrøjeFredag for at støtte fondens arbejde. Fællesskabet er vokset markant de seneste år, og målet i år er at slå 2023’s indsamlingsrekord på 4 mio. kr. Lokalt bakker flere op, både privatpersoner og firmaer, bl.a. Elgiganten på Stejlhøj. 

#FodboldtrøjeFredag samler igen i år helt almindelige danskere, fodboldentusiaster, klubber, foreninger og virksomheder, når den årlige indsamlingsdag afholdes i dag fredag den 1. marts. Her trækkes fodboldtrøjen over hovedet i hele landet for at støtte børn med kræft – og det har flere og flere gjort. Således er antallet af deltagende virksomheder næsten tredoblet på et år, ligesom det indsamlede beløb er vokset fra 1,5 til 4 mio. kr.

Det er nemt at deltage i #FodboldtrøjeFredag: Tag en fodboldtrøje på, indbetal et valgfrit beløb til Børnecancerfonden og del gerne et billede på de sociale medier under #FodboldtrøjeFredag.

Hos Elgiganten i Kalundborg var personalet også trukket i fodboldtrøjerne for at støtte op om det gode formål.

”Alle Elgigantens forretninger støtter op om #FodboldtrøjeFredag. Hovedkontoret donerer et samlet beløb fra Elgiganten og her donerer den enkelte medarbejder det som de har lyst til,” fortæller Janni Damkjær, Storemanager Kalundborg.

Det er sjette år, at Børnecancerfonden og Danske Spil afholder den årlige indsamlingsdag. Sidste år blev der samlet 4 millioner kroner ind. Ambitionen er at indsamle endnu mere i år, og at flere virksomheder end nogensinde før deltager.

Alle pengene går ubeskåret til Børnecancerfondens arbejde.

Del