Var mere til sorte fingre end det boglige – Har nu åbnet egen butik

Mathias Skov Olsen har lige slået dørene op til sin helt nye butik og værksted på Bytorvet i Gørlev, med navnet Skovs Scooterteknik.

Var mere til sorte fingre end det boglige – Har nu åbnet egen butik
Mathias Skov Olsen foran sin nye butik på Byytorvet i Gørlev hvor han både sælger og reparerer scootere, både dem på benzin og dem på el. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Mathias Skov Olsen fik sig aldrig en uddannelse, nu har han åbnet butik og værksted med salg og reparation af scootere på Bytorvet i Gørlev.

24-årige Mathias Skov Olsen skulle egentligt have været i lære som mekaniker, men det med at gå i skole var ingen succes, så han fik sig aldrig en uddannelse.

”Jeg skulle have været i lære som mekaniker, men det med art gå i skole er ikke lige mig, jeg var ikke den som kom til tiden,” griner Mathias Skov Olsen, som forlod folkeskolen efter 9. klasse.

Mathias Skov Olsen bor i Føllenslev, hvor han de seneste år har haft lejet et lokale på et landsted hvor han har repareret scootere i sin fritid. Nu bliver det med scootere så til en levevej.

Mathias har nemlig lige slået dørene op til sin helt nye butik og værksted på Bytorvet i Gørlev, med navnet Skovs Scooterteknik, hvor han forhandler såvel nye som brugte scootere, både benzindrevne scootere på to hjul og tre- og firhjulede el scootere, samtidig med, at han udfører alle former for reparationer på værkstedet der er indrettet i lokalerne.

”Jeg har arbejdet med scootere siden jeg var 14 og efterhånden blev det til en lille hobbyvirksomhed som jeg passede i min fritid, men nu har jeg taget springet og er blevet selvstændig erhvervsdrivende på fuld tid da jeg fik mulighederne for disse her lokaler med stor synlighed hvor der er plads til både udstilling og værksted,” fortæller Mathias Skov Olsen.

Den unge erhvervsdrivende tilbyder både salg, service, leje og finansiering af scootere.

Skovs Scooterteknik har åben mandag 9-16, tirsdag til torsdag fra kl. 9- 17 og fredag 9-15.30.

Skovs Scooterteknik kan følges på Facebook, klik her

Del