Var det noget med en karriere i den blå skjorte?

Kunne man tænke sig at forebygge kriminalitet? Vil man arbejde for et trygt og sikkert samfund? Og har man lyst til et job, hvor ikke to dage er ens?

Var det noget med en karriere i den blå skjorte?
Modelfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Onsdag afholder Midt- og Vestsjællands politi jobinfo-møde for alle, der er interesserede i en karriere i den blå politiskjorte.

Kunne man tænke sig at forebygge kriminalitet? Vil man arbejde for et trygt og sikkert samfund? Og har man lyst til et job, hvor ikke to dage er ens? Så skal man komme til job-informationsmøde og høre mere om politiets uddannelser og fremtidsmuligheder. Det skriver Midt- og Verstsjællands Politi i en pressemeddelelse mandag.

Forberedelse er en god idé

Job-informationsmødet foregår onsdag den 12. juni kl. 19 – 21 på Kongsberg Allé 4 i Køge. Man kan forberede sig inden mødet ved at læse mere om job, uddannelser og adgangskravene til Politiskolen, således bliver der mere tid til en snak om den konkrete hverdag som politikadet og politibetjent.

Tilmeldelse sker ved at sende datoen for arrangementet med fulde navn, e-mail, fødselsdato og telefonnummer til arrangementer@politi.dk. Man kan sagtes tilmelde flere personer - sørg blot for at skrive disse oplysninger for hver person i e-mailen.

Job-infomøde i Holbæk

‘Har man spørgsmål, er man forinden velkommen til at ringe og tale med politiets studievejledning på tlf.nr. 4137 3797. Der vil også være job-infomøder andre steder i politikredsen. Den 3. september er det på politistationen i Holbæk og den 14. november foregår det hos politiet i Roskilde.

Del